MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Eind april rolde alweer de achtste druk van Weten van (h)eerlijk eten deel 2 van de pers. Een compleet vernieuwde uitgave:

  • Meer variatiemogelijkheden bij de recepten.
  • Elk recept is eenvoudig 100% gluten-, koemelk- en sojavrij te maken.
  • Een aantal nieuwe recepten, nu zo veel (h)eerlijke ingrediënten zo eenvoudig te verkrijgen zijn.
  • Actuele achtergrondinformatie over de relatie van je darmen met de rest van je gezondheid.
  • Een nieuwe en frisse restyling.

En voor dat laatste zorgde MIRVI. Met een beetje hulp van Pixelwerk & Zo en Gijs Versteeg die nieuwe foto's voor het boek maakten. Ik ben blij met het eindresultaat.

Nieuwsgierig? Op de website van Rineke Dijkinga kun je een gratis voorproefje van het nieuwe boek downloaden.  

Vóór (links) en na (rechts):

weten van heerlijk eten voor na 

MIRVI-nieuws

Deel dit bericht: