Wat zeggen anderen over MIRVI?

metwieMIRVI

 • Harald Rotgers, DCP

  "Mirjam begrijpt wie wij als bedrijf zijn en wat wij willen uitstralen. Ze heeft aan een half woord genoeg om een aansprekend ontwerp te maken of een goede tekst te schrijven en telkens mijn verwachtingen te overtreffen. Het is heerlijk om eindelijk iemand te hebben die zelfstandig al mijn ideeën tot in de puntjes weet uit te werken of zelfs te verbeteren."

 • Vera Smets, Finance is Fun!

  "Ik schrijf vaak en kan ook een aardig woordje 'computerpraten'. Maar Mirjam tilt mijn werk naar een veel hoger niveau. Wanneer ik haar saus op mijn werk in de mail vind, dan word ik daar zo blij van! Zij maakt wat ik doe zo veel mooier en beter. Bovendien is ze ook bloedeerlijk en supercorrect. Ik woon en werk in Antwerpen. Ik heb dus tientallen vormgevers in mijn buurt. Maar geen Mirjam. She rocks!"

 • Rineke Dijkinga, Weten over (h)eerlijk eten

  "Als ik aan Mirjam denk, is het eerste woord dat bij me opkomt 'ontzorgen'​. Niet alleen omdat het heel veel overleg scheelt als vormgeving en redactie door één persoon - Mirjam in dit geval - geregeld worden. Het is ook haar aard die me ​heerlijk ​ontzorgt: kritisch op haar eigen werk (maar ook op wat ik aanlever), haar afspraak-is-afspraak-mentaliteit, haar vooruitdenken​ (dat zorgt voor rust in het proces) en haar ​heldere​ ​verstand​. Haar droge humor vind ik een geweldig​e​ bijkomstigheid. Kortom, het is goed samenwerken met MIRVI."

 • Martin Wering, Roelof van Echten College

  "Op het Roelof van Echten College werken we al jaren samen met Mirjam. En dat bevalt erg goed. Mirjam is meer dan alleen een vormgever. Ze verdiept zich in de organisatie, luistert goed naar je wensen, denkt daarin kritisch mee en vertaalt dat in schitterende producten, waar je als organisatie trots op kunt zijn. Daarnaast staat ze voor betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ik raad haar zonder twijfel aan, succes gegarandeerd."

 • Hidde van der Wal, IJsselvliet organisatieadviseurs

  "Mirjam heeft IJsselvliet enorm geholpen bij het vormgeven van onze huisstijl. Dat deed ze met veel creativiteit en flexibiliteit. Ook voor het schrijven en vooral redigeren van teksten hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Mirjam. Het resultaat bepaalt in hoge mate in positieve zin het imago van ons bedrijf. Dat vinden niet alleen wij plezierig, maar ook onze relaties bevestigen dat telkenmale."

 • Judith Bordewijk, Dr. Nassau College

  "Ons jaarverslag is bij MIRVI altijd in goede handen. Vooral omdat ze niet alleen kijkt naar hoe het eruit ziet, maar ze is ook scherp op tekst en cijfers. Dat is fijn. Dankjewel!"

 • Carola van der Laan, Van der Laan notariaat & mediation

  "Met veel plezier heb ik Mirjam mijn huisstijl en website laten ontwerpen. Mirjam luistert goed en doet wat ze zegt. Door haar frisse en pure kijk op vormgeving en - heel belangrijk - ook de inhoud, weet ze steeds weer zeer aansprekende ontwerpen te maken."

 • Auke Geerts, Insite Security

  "Mirjam is een vakvrouw. Ze ondersteunt Insite Security bij verschillende communicatieaspecten. Zo schrijft en denkt ze mee bij folders, rapportages, webteksten en onze huisstijl. Daarnaast helpt ze ons bij het effectiever en beter inzetten van social media. Waar we erg enthousiast over zijn is dat Mirjam naadloos opgaat in onze organisatie, goed luistert en aanvoelt hoe wij denken en doen en dit kan vertalen in uitstekende teksten."

 • Marieke Ekelenkamp, Make Sense

  "Mirjam heeft mijn huisstijl en website ontworpen. Zij is echt een vakvrouw, denkt enorm met je mee, is zeer punctueel en levert het werk tot in de puntjes af. Daarbij is ze ook nog creatief en een prettig mens om mee samen te werken. Ze heeft mij enorm geholpen mijn startende onderneming de professionele uitstraling te geven waar ik naar op zoek was."

 • Hendrik Jan Bakker, stichting Oldambt Gezond

  "Mirjam heeft een prettige manier van werken. Ze is bijzonder creatief en weet ideeën om te zetten in een concept. Ze is punctueel en werkt overzichtelijk. Werken met haar geeft rust in het proces, vanwege haar duidelijk en concrete communicatie. Ze komt afspraken na en is actief betrokken."

 • Anita Kip, Huureendjes

  "Mirjam heeft voor Huureendjes een nieuwe huisstijl en website ontworpen. Sterke punten: goed luisteren naar de wensen, vertalen naar goed concept voor huisstijl en website, zeer gedegen, zorgvuldig en volledig, goede adviezen, creatief, overtuigend, nakomen van alle afspraken. Kortom: ik ben erg tevreden."

 • Gerdien Breimer, kleur- en kledingstylist

  "Een logo, huisstijl & website waarvan anderen zeggen "Echt jij!" - dat heeft MIRVI voor mij ontworpen. Een co-productie zoals ze zegt, en dat is typisch Mirjam. Net als: meedenkend, creatief in vorm, scherp in taal, met tomeloze inzet en oprechte interesse, gul met tips en suggesties. Ze heeft bijzonder goed weten te peilen welke beelden ik in mijn hoofd had en aan welke verlangens mijn logo en website moesten voldoen. Mijn kritische en perfectionistische ik vond in haar een gelijke."