Wandelen met MIRVI

Wandelen met MIRVI

MIRVI wandelt

Een dag niet gewandeld is een dag niet geleefd. Wandelen maakt m’n hoofd leeg en vult me met frisse, nieuwe ideeën terwijl ik geniet van het buiten zijn en de natuur. Of het nu in het open Groningse landschap is of verder weg van huis.

Woensdagmiddag wandelmiddag

Samen wandelen is ook fijn én een leuke manier om (nieuwe) mensen (beter) te leren kennen. Daarom organiseer ik 3 x per jaar een wandeling op woensdagmiddag, ergens in een van de noordelijke provincies.

Wat heb je nodig om mee te wandelen?

Een vrije woensdagmiddag, schoenen die tegen een stootje kunnen en de conditie om 6 tot 10 kilometer te wandelen. En natuurlijk zin om (nieuwe) mensen te ontmoeten! Oja, een auto is ook handig om naar het vertrekpunt te rijden.

Wandel mee!

Wandel je graag een keer mee? Meld je dan aan voor een van de geplande wandelingen (zie hieronder). Of stuur een berichtje naar 06 46 23 03 62 of mirjam@mirvi.nl. Je krijgt de coördinaten van het vertrekpunt dan doorgestuurd.

Wandelingen 2020

MIRVI
nieuwjaarswandeling

woensdag 15 januari 2020
14.00 uur
Dwingeloo

MIRVI
zomerwandeling

woensdag 17 juni
14.30 uur
Boswachterij Gieten

MIRVI
herfstwandeling

vrijdag 25 september
(ipv woensdag 30 september)
14.30 uur – Woudbloem

Wil je een keertje samen wandelen, maar kun je niet op de geplande middagen? Laat het me weten en we plannen samen een andere middagwandeling.

Mirjam Pijning
Menu