MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • van-der-laan2
  • van-der-laan3
  • van-der-laan4
  • van-der-laan1

De notaris is vaak betrokken bij belangrijke beslissingen in uw leven, privé en zakelijk. Van der Laan notariaat in Oldebroek is uw gesprekspartner met juridische kennis en oprechte interesse in uw verhaal. Als notaris zoekt Van der Laan samen met u naar de best passende oplossing. Daarbij worden de randvoorwaarden zorgvuldig bewaakt en zorgt Van der Laan voor de juiste juridische formulering. Dat geeft rechtszekerheid. 

www.vanderlaannotariaat.nl 

In 2010 maakte MIRVI een logo en huisstijl voor Van der Laan notariaat & mediation. Sinsdien laat Van der Laan regelmatig folders en flyers maken door MIRVI. Uiteraard passend in de huisstijl van Van der Laan. 

Folders en flyers

Zo organiseerde Van der Laan samen met M&R Belastingadviseurs een ondernemersavond voor de plaatselijke bedrijvenkring. Als 'grootmeesters' in het fiscale en notariële recht vertelden ze aan de hand van het schaakspel alle ins & outs over het nieuwe BV-recht. MIRVI maakte de uitnodiging voor deze avond. 

Eerder al organiseerden Van der Laan en M&R samen een bijeenkomst voor mkb-ondernemers over tax planning. Ook de uitnodiging hiervoor werd ontworpen en geredigeerd door MIRVI.

Andere folders en flyers: een uitnodiging voor het inloopspreekuur en het open huis. 

Grafisch ontwerp Tekstredactie Brochure/folder