MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • oldambt-gezond1
  • oldambt-gezond2
  • oldambt-gezond3
  • oldambt-gezond4
  • oldambt-gezond5
  • oldambt-gezond6
  • oldambt-gezond7
  • oldambt-gezond8
  • oldambt-gezond9

De doelstelling van de stichting Oldambt Gezond is het stimuleren van gezondheidsprojecten en het bevorderen van beweging voor jeugd en volwassenen in de gemeente Oldambt. In een tijd waarin mensen steeds dikker worden, is het belangrijk om voldoende te bewegen. Door plezier te hebben in datgene wat je doet, wordt dat steeds gemakkelijker. Bewegen moet en dat is nog leuker en motiverender als je het samen kunt doen!

www.oldambtgezond.nl 

Sinds de oprichting van Oldambt Gezond sponsort MIRVI de stichting door het verzorgen van alle communicatie-uitingen. Ook nu Mirjam als bestuurslid verantwoordelijk is voor de pr & communicatie van de stichting.

Een eigen huisstijl

Voor het ontwerp werd een huisstijl ontwikkeld die de stichting de uitstraling geeft die ze zocht: eenvoudig, helder en natuurlijk. Het beeldmerk 'Oldambt Gezond' wordt weergegeven op een blauwe en groene balk, die symbool staan voor blauwe luchten en groene weilanden. Herkenbaar voor de openheid en ruimtelijkheid van het Oldambt.

Website 

MIRVI maakte vervolgens een website voor de stichting, die in 2013 werd vernieuwd. Niet alleen was de Joomla-versie inmiddels verouderd, maar ook de opzet van de website paste niet meer helemaal bij wat de stichting doet. Daarom maakte MIRVI een nieuwe website, waarop de belangrijkste activiteit van de stichting - de Sinterklaasloop - een prominentere plek heeft gekregen. De website is bovendien responsive. De vormgeving past zich dus automatisch aan aan de breedte van het beeldscherm waarmee je de website bekijkt. 

Ook de vormgeving werd opgefrist en er werden nieuwe foto's voor de site gemaakt. Voor de vormgeving van de website maakte MIRVI gebruik van een bestaande Joomla-template. Maar door het toevoegen van huisstijlelementen zoals kleuren en logo heeft de website toch een eigen gezicht gekregen. De activiteiten van de stichting op Twitter en Facebook hebben een duidelijke plek gekregen op de nieuwe website.  

Andere communicatiemiddelen

Daarnaast ontwerpt MIRVI flyers en posters voor de Sinterklaasloop die ieder jaar georganiseerd wordt. En natuurlijk worden de deelnemers aan de Sinterklaasloop ieder jaar weer verrast met een leuke gadget, bijvoorbeeld een lekker warme Oldambt Gezond-muts.

Grafisch ontwerp Huisstijl Joomla website Brochure/folder Tekstschrijven Website ontwikkeling Logo