MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • ijsselvliet-nieuwsbrieven
  • ijsselvliet-nieuwsbrieven1
  • ijsselvliet-nieuwsbrieven2
  • ijsselvliet-nieuwsbrieven3
  • ijsselvliet-nieuwsbrieven4

IJsselvliet organisatieadviseurs is een bureau dat organisaties helpt om strategische doelen scherp te krijgen, vast te houden en te bereiken. Niet door dikke rapporten, maar met gedegen en goed onderbouwde praktische adviezen. Zoals een vliet stromend water is, zo brengt IJsselvliet een stroming in organisaties teweeg. Dynamiek en beweging.

www.ijsselvliet.nl

IJsselvliet vroeg MIRVI om een complete huisstijl te ontwikkelen. Onderdeel van de huisstijl is een periodieke nieuwsbrief. MIRVI maakte een ontwerp en verzorgt de opmaak en eindredactie van de nieuwsbrieven. De nieuwsbrief wordt als pdf-bestand gemaild naar de relaties van IJsselvliet en is ook te vinden op de website van IJsselvliet. Door gebruik te maken van hyperlinks hebben lezers direct toegang tot downloads, mailadressen en interessante websites. 

Nieuwe vormgeving

In 2012 kreeg de door MIRVI ontwikkelde huisstijl een opfrisbeurt. Er kwam een nieuw lettertype, een payoff ("IJsselvliet werkt verhelderend") en de huisstijl werd vernieuwd. MIRVI voerde de nieuwe huisstijl door in de opmaak van de nieuwsbrief.

Bekijk de nieuwsbrieven

Nieuwsgierig? Hieronder vind je een overzicht van alle uitgebrachte nieuwsbrieven:

Grafisch ontwerp Nieuwsbrief