MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • socialsofas01
  • socialsofas02
  • socialsofas03
  • socialsofas04
  • socialsofas05

Sinds april 2009 worden er in de gemeente Oldambt socialsofa's gemaakt. Deze banken staan op diverse locaties in de openbare ruimte en vormen een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. De banken worden door vrijwilligers bekleed met glasmozaïek. In de ontwerpen zijn tekeningen verwerkt van kinderen uit de omgeving. Kunstenaars Liesbeth Peeters en Ronald Raaijmakers begeleiden het project.

www.socialsofa-oldambt.nl

Nieuw design, betere techniek

Na een aantal jaren was de website toe aan een opfrisbeurt. Zowel het ontwerp als de gebruiksvriendelijkheid moesten verbeterd worden. Daarom vroeg de organisatie MIRVI een nieuwe website te ontwikkelen.

MIRVI maakte een nieuw ontwerp voor de website: de banken zelf staan nu centraal, met veel foto's van de kleurrijke mozaïeken. Ook de navigatiestructuur werd vereenvoudigd en de website werd geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. 

Technische realisatie

Yellow Internetdiensten zorgde voor de technische realisatie in Joomla! Daarmee is de website nu ook een stuk gebruiksvriendelijker: de organisatie zelf kan nu nieuwe banken en nieuwsberichten toevoegen.

www.socialsofa-oldambt.nl

Grafisch ontwerp Website ontwikkeling