Een creatieveling die toch gestructureerd werkt? Ja!
Ik ben Mirjam, vormgever en tekstschrijver 
Ik combineer heldere teksten met strakke vormgeving

MIRVI is Mirjam Pijning, grafisch vormgever met gevoel voor taal en tekstschrijver met passie voor design.

Nuchter en betrokken

Geboren en getogen in Oost-Groningen woon en werk ik tegenwoordig met veel plezier in Harkstede, vlakbij 'Stad' (Groningen). Met een flinke portie Groningse nuchterheid kijk ik naar teksten. Kan het simpeler? Is het niet te veel 'blah blah'? Spreekt het de doelgroep wel aan? En ik ga op zoek naar een vorm die daarbij past. Daarom vind ik het belangrijk dat het 'klikt' met klanten. Vanuit die betrokkenheid ontstaan de mooiste dingen.

Creatief en gestructureerd

Hoezo gestructureerd? Past dat wel bij creativiteit? Ik vind van wel. Creativiteit moet op een bepaald moment in goede banen geleid worden om tot resultaten te kunnen komen. Daarom maak ik samen met mijn klanten een planning. Zo is precies duidelijk wat er wanneer moet gebeuren en werken we samen toe naar het eindresultaat.

Neem contact op

Mijn favorieten

Pianomuziek

Als ik inspiratie nodig heb of een paar uurtjes heerlijk wil doorwerken, zet ik graag een cd met pianomuziek op. Favoriet is al jarenlang het concert dat Keith Jarrett gaf in Keulen. Uit 1975 en dus bijna net zo oud als ikzelf, maar nog altijd heerlijk om naar te luisteren. 

keith-jarrett

Publish

Publish is "hét tijdschrift voor digitaal creatieven". Ik vind het inspirerend om te zien wat andere vormgevers doen en welke ontwikkelingen er in het creatieve vak zijn. Al lezend doe ik ideeën op en verzamel ik tips om nieuwe tools, boeken of andere creatieven te ontdekken.

publish

Pennen

Ik ben gek op pennen. Altijd al zo geweest. Hoe blij ik ook ben met m'n iPad, m'n laptop en computer, het allerbeste zet ik m'n ideeën op papier. Ouderwets, met pen (en papier natuurlijk). Favoriet zijn die van Faber Castell.

pennen-m